Thursday, 25 August 2011

BULLSHIT !

erkkkk ! sakit nye lha ati aku ari nie , sampai mati ar mem aku cakap aku nak kat someone nie ! hadolah mak aiii , tolong a tolong a , plzz . jangan a kau samakan aku ngn dia n kata aku suke kat dia . biasanye kalau mem aku yg minat kat org tu dia tak kan kata dia sukakan someone tu , mem aku perlu gunaka nama aku supaya dia bleh cakap pasal someone tu selalu ! heh ! ko ingat aku batax sangat ke dengan dia tu , buat pe aku  nak sangat kat budak muke free tuh -.- ! ko nak sangat kat dia . ko kata je lha ! !

No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
want to know something special about me ? hehe . firstly , biar saya perkenalkan sikap saya dulu . um , saya adalah saya . saya tidak sempurna dan saya tidak memaksa diri saya untuk sempurna . saya mungkin pelik . anda mungkin tidak suka cara saya bertindak . tetapi ini adalah saya , jangan bersusah payah cuba untuk mengubah cara saya . hehe , so nama saya Aisyah . you olls boleh panggil Sha atau Yaya . tapi saya lebih dikenali dengan nama Sha . hee ~ Sha dilahirkan di Melaka , dibesarkan di terengganu dan tinggal di kuala lumpur , you olls mesti bleh ingat befday sha kan ? mudah saja . so , bila sampai je tarikh 25 dec mesti banya iklan lam tv tentang krismas kan ? so wish lha kat sha kat fesbuk ke , hehe ! so , i think that's enough about me , kbai:)

Followers