Sunday, 28 August 2011

happy merdeka raya semua :)

selamat hari raya . aku rindu semua kengkawan aku kat terengganu :|
selepas aku duk kill ill dah hampir 2 bulan nie . teringat pulak kat
semua kawan kawan aku lebih lebih lagi nak raya dah nie . em -
tapi kawan kawan aku . bile aku kol tak angkat . sibuk lha
tak de kedit nak balas mesej lha . sedeh pulakk aku dia buatt
cam nie . kotpandai lha awo eh nok buat gane gane pom ke sy
cume , saya nak mintak maaf je kepada semua kawan kawan saya
sory . kalau hari hari ngutuk awop2 mg . mitok maaf nat eh . hehehe
aku mmg sayang pum awop2 mg :'( tapi skuk bile aku pindoh key eyl
lakk nie . org kat sini pakat chopp aku gedik lakk . kalau nak tau ,
aku mmg pantang keturunan aku lau org panggil aku gedik . sakit hati
gile aa lau sape sape jekk aku urh ! huh - sabo je lha* mementang nk
raya dh ea . k , yg pentingnye aku nak ucap selamat hari raya je !
happy eid ul-fitr kepada semua umat islam . merdeka aa aku raya taun nie
mesti banyak duit raya aku dapat . hehhehe ! dap a dap a . hihi :)

No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
want to know something special about me ? hehe . firstly , biar saya perkenalkan sikap saya dulu . um , saya adalah saya . saya tidak sempurna dan saya tidak memaksa diri saya untuk sempurna . saya mungkin pelik . anda mungkin tidak suka cara saya bertindak . tetapi ini adalah saya , jangan bersusah payah cuba untuk mengubah cara saya . hehe , so nama saya Aisyah . you olls boleh panggil Sha atau Yaya . tapi saya lebih dikenali dengan nama Sha . hee ~ Sha dilahirkan di Melaka , dibesarkan di terengganu dan tinggal di kuala lumpur , you olls mesti bleh ingat befday sha kan ? mudah saja . so , bila sampai je tarikh 25 dec mesti banya iklan lam tv tentang krismas kan ? so wish lha kat sha kat fesbuk ke , hehe ! so , i think that's enough about me , kbai:)

Followers