Thursday, 15 September 2011

hehe .

bila kau jauh aku selalu rindu ,
bila kau ada hatikan berbunga .
ku akan selalu menjadi bintangmu
menerangi gelap dan mimpimu
aku setia didini mengusap tangismu
menerangi sunyi dihati mu :)

nak jugak nak jugak !

yeaaa , tak kira jugak . cuti bulan 12 nie aku nak balik terengganu . tak kira tak kira
nak jugak . hehehe :) nak jumpe semua kawan2 aku balikk . hehehe
gembiranye. tapi kalau tak jadi padam ngn muke aku ar :(

Wednesday, 7 September 2011

tak sihattt*

fuhhhhh! sakit tul lhah tekak ak, tadi ak asyik terbatuk2 je...
sebenarnye tadi ak sakitt sebab rindukan seseorg lha... ak
rindu kawan lama aku! owsh my godd! rindu serindu-rindunye
lhah! em-

wafie sayang*

owwaaah! ak sys gile kat bf ak sowg nie. tapi geramnye ak die nie manje! deras mengajuk! tapi die ni gatal! geram ak tgk dy dgn minah len! ussshhh , hahahhaha . jgn rampas tauu !

Sunday, 4 September 2011

umm .

"I've learned that no matter what happens , or how bad it seems today , life does
go on , and it will be better tomorrow."

"I've learned that making a 'living' is not the same thing as 'making a life'."

"I've learned that people will forget what you said , people will forget what you
did , but people will never forget how you made them feel."

single is better than couple

single membosankan ,
couple menyusahkan


I miss u ....

ak rindu aa kawan2 laki ak dulu . dulu ak tak biasa kawan ngn pempuan sbb pempuan nie mmg selalu cerewet n selalu mengumpat . tambah2 pempuan lam kelas ak tu semua gedik gedik . haha , dia jadi gedik sbb ak ajar dia bergaya . buat gedik . ak selalu kata kat diorgg "kalau bdak lelaki kacau korgg . korgg tunjuk je jari hantu kat diorgg urr " hhaaha ! bodo aa ak ajar anak orgg ! tapi ak pelik , asal budak2 lam kelas ak dulu suke sangat suruh ak ajar diorgg bahasa2 mencarut huh ? ntahh pape aa , haha . diorgg dengki kutt sbb ak kawan nan org tahap ats . haha . tapi diorgg tak berani cari pasal nan ak sbb ak banyak member form 4 n form 5 yg top lam skola tuh ! hahaha . tau pum ko , wekkk :P !  tapi skunk , ak daa pindah daa . nama gedik ak kat scola tu pum daa tak de makne daa . ak rindu laa diaorgg nama gelaran top aku dulu "orange" n "jaja" . haha , kalau sebut je diorgg mesti tau sbb nama "orange" n "jaja" tu ad 1 je lam 1 scola . hahaha . tapi skunk orgg panggil aku aisyah . hahha , bapak manje nama tu  tapi okeyy je sbb ak dah baik da skunk . tak macam dulu . gedik gatal , lepak nan lelaki sampai lewat malam plakk , hahaha ! miss sangat sangat masa tu :| humm !

About Me

My photo
want to know something special about me ? hehe . firstly , biar saya perkenalkan sikap saya dulu . um , saya adalah saya . saya tidak sempurna dan saya tidak memaksa diri saya untuk sempurna . saya mungkin pelik . anda mungkin tidak suka cara saya bertindak . tetapi ini adalah saya , jangan bersusah payah cuba untuk mengubah cara saya . hehe , so nama saya Aisyah . you olls boleh panggil Sha atau Yaya . tapi saya lebih dikenali dengan nama Sha . hee ~ Sha dilahirkan di Melaka , dibesarkan di terengganu dan tinggal di kuala lumpur , you olls mesti bleh ingat befday sha kan ? mudah saja . so , bila sampai je tarikh 25 dec mesti banya iklan lam tv tentang krismas kan ? so wish lha kat sha kat fesbuk ke , hehe ! so , i think that's enough about me , kbai:)

Followers