Monday, 22 August 2011

Harap Aku Puasa Je , Huhhh !

hello guys ! urrr , ari nie letihhh gile sebab ikut mama aku pergi shopping cari baju raya . kalau berkesempatan tadi aku n kakak aku nak pergi tengokk kasut nak buat raya taun nie , aku ada jumpe satu kasut high heel tu , cute gile kasut tu ! warna coklet n bereben pink . bapak tinggi ar kasut tu . masa tu mood aku happy gile ingatkan aku leh beli kasut tu , #astaghfirullahalazim , sakitt gile hati aku time nak beratur kat counter tu ! dah lah panjang gile kene beratur , tukang casher pun sorg je yg handle . 1 jam aku berdiri tak terduduk-duduk sbb nak dapatkan kasut tu . tu pun dah tinggal 4 org lagi yg beratur kat depan aku . #alhamdullilah , "harap lha dapat kasut ni". ! malang pulak lepas tu kakak aku datang , dia takk kasi  aku beli kasut tu sbb abah aku dah tunggu lama dah kat parking lot , sbb aku degil tak dengar cakap kakak aku . kakak aku pun terus rampas kotak kasut tu pastu heret aku masuk lam kereta bb masa tu dah pukul 7 , abah takut tak sempat nak berbuka kat rumah ! huhhh ! bala - bala , #sabojelha~ . tape - tape , coz ari sabtu nie mak cik sedara aku ajak aku sefamily brbuka kat shoping complex kat mana ntahh ! umm . mak cik sedara aku pun mmg nak shopping selepas tu sbb tu sruh berbuke kat sana , mesti lg best coz ada cousin2 aku . yeaaayyy :))

No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
want to know something special about me ? hehe . firstly , biar saya perkenalkan sikap saya dulu . um , saya adalah saya . saya tidak sempurna dan saya tidak memaksa diri saya untuk sempurna . saya mungkin pelik . anda mungkin tidak suka cara saya bertindak . tetapi ini adalah saya , jangan bersusah payah cuba untuk mengubah cara saya . hehe , so nama saya Aisyah . you olls boleh panggil Sha atau Yaya . tapi saya lebih dikenali dengan nama Sha . hee ~ Sha dilahirkan di Melaka , dibesarkan di terengganu dan tinggal di kuala lumpur , you olls mesti bleh ingat befday sha kan ? mudah saja . so , bila sampai je tarikh 25 dec mesti banya iklan lam tv tentang krismas kan ? so wish lha kat sha kat fesbuk ke , hehe ! so , i think that's enough about me , kbai:)

Followers