Sunday, 28 August 2011

cari pakwe buat raya . hahahahaha !

yeaa ! pejam celik je dah dekat nak raya kan ? haha . malam nie leh aa dengar takbir
raya tapi mesti raya sayu gile . nanti lau aku nangis kang habis bebengkak mata aku .
ahahaha . tapi aku rindu kat someone nie . lepas aku putus dengan die ari tu ! cume
salah faham je sampai putus . hahahha , tapi okey je bagi aku . dia pun masih maen
mesej lagi nan aku . haha , tapi skunk aku da jatuh cinta kat someone nie . tapi aku
tak banyak kenal pum dia sebab dia kawan kepada kawan aku je . dia smart gile ,
pergi memane mesti pakai topi . dia kaye gile . pakai kasut supra , oakley .g shock !
cam zizan je aku tengok die tu . zizan kan suke pakai semua tu , tapi die sombong
dengan aku mule2 . aku chat ngan die lam fesbuk . dia tak layan pum . pastu lepas
aku kata kat dia . aku marah marah dia , haha . aku kate kat dia "ko ingat aku lapar
sangat ke kat ko ? hahahaha . pastu dia terus layan balik. sepanjang aku chat nan dia .
dia selalu gelak . ade jugak die kate kat aku dia dah jatuh cinta kat aku . dia syg aku
lha , hahha ! tadi mula2 sombong sangat . hahaha , kelaka lha . tapi aku layan je dia
sbb dia tu comel . aku suke laki laki comel kalau aku geram . aku rasa nak cubit je
dia . hahahaha , tapi untuk dia aku just nak katakan" selamat hari raya awak ,
lobby u . muahh ! :* .

No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
want to know something special about me ? hehe . firstly , biar saya perkenalkan sikap saya dulu . um , saya adalah saya . saya tidak sempurna dan saya tidak memaksa diri saya untuk sempurna . saya mungkin pelik . anda mungkin tidak suka cara saya bertindak . tetapi ini adalah saya , jangan bersusah payah cuba untuk mengubah cara saya . hehe , so nama saya Aisyah . you olls boleh panggil Sha atau Yaya . tapi saya lebih dikenali dengan nama Sha . hee ~ Sha dilahirkan di Melaka , dibesarkan di terengganu dan tinggal di kuala lumpur , you olls mesti bleh ingat befday sha kan ? mudah saja . so , bila sampai je tarikh 25 dec mesti banya iklan lam tv tentang krismas kan ? so wish lha kat sha kat fesbuk ke , hehe ! so , i think that's enough about me , kbai:)

Followers