Thursday, 25 August 2011

sape sape leh tolong carikan saya dokter cinta ? dah parah penyakit saya nih !

bosannye hidup kesorangan nie , menyesal aku clash nan dy :|
patutnye aku pk masak2 luw , em . sory aa v neh .
baby sygg v ag ! um , lu leh v bace blog nie . tolong aa paham
baby saloh rasa mainkan perasaan v g2 . baby dop sengaja pom
xmo angkat lu v kol . baby tau v sorang je paham baby n always
take care kat baby . um , sbnarnye . org yg chat nan v tu bukan
4we baby . baby saja je nak tengokk v jeles ke tak . baby perguna
je lha member baby tu suruh kacau v , takk sangka lak v leh kol baby
siap marah marah lg sbb tipu v . baby tak sangka sampai cam tuh v nak
ngajuk nan baby . baby takut nak tarik semula kata kata baby yg baby da
ad bf baru and nak clash nan v . ya allah ! kenapa lha aku harus meninggali
dia disaat aku mencintai dia . emm ! kalau v nak tau . v lha org pertama bleh
buat baby kaku ketika mendengar suara v yg merdu dan v sorg je yg bleh
menyairkan hati baby dengan ayat jiwang v tuh :(  please ar v , sayang v ketat sangat .
loveudamnmuch !

No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
want to know something special about me ? hehe . firstly , biar saya perkenalkan sikap saya dulu . um , saya adalah saya . saya tidak sempurna dan saya tidak memaksa diri saya untuk sempurna . saya mungkin pelik . anda mungkin tidak suka cara saya bertindak . tetapi ini adalah saya , jangan bersusah payah cuba untuk mengubah cara saya . hehe , so nama saya Aisyah . you olls boleh panggil Sha atau Yaya . tapi saya lebih dikenali dengan nama Sha . hee ~ Sha dilahirkan di Melaka , dibesarkan di terengganu dan tinggal di kuala lumpur , you olls mesti bleh ingat befday sha kan ? mudah saja . so , bila sampai je tarikh 25 dec mesti banya iklan lam tv tentang krismas kan ? so wish lha kat sha kat fesbuk ke , hehe ! so , i think that's enough about me , kbai:)

Followers